Hoe werkt het?

Hoe werkt Stichting De Knoevel, wat biedt De Knoevel en komt mijn gezin in aanmerking voor een verwendag? Meer informatie over Stichting De Knoevel leest u op deze pagina.

Hoe werkt De Knoevel?
Stichting De Knoevel is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor langdurig zieke kinderen door hen samen met hun gezin een onvergetelijke dag buitenshuis te bezorgen.
De activiteiten worden mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en de betrokkenheid van met name bedrijven middels sponsoring (ook in natura). Daarnaast spannen organisaties en personen zich ook in door het organiseren van sponsoractiviteiten ter financiële ondersteuning van de stichting.

Wat biedt De Knoevel?
Stichting De Knoevel kent 2 soorten activiteiten voor langdurig zieke kinderen en hun gezin: individuele Knoeveldagen en de Grote Knoeveldag.

Wat is een Knoeveldag?
Een Knoeveldag is een verwendag voor langdurige zieke kinderen en hun gezin. Stichting De Knoevel organiseert 15-20x per jaar een Knoeveldag. Zorgeloos genieten staat voorop. Samen met onze vrijwilligers proberen we dromen waar te maken en het gezin met de mooiste verhalen en herinneringen naar huis te laten gaan.

Wat is De Grote Knoeveldag?
Eén maal per jaar, tijdens de Grote Knoeveldag, wordt een aantal ‘Knoevel-gezinnen’ uitgenodigd om met elkaar te genieten van gezamenlijke activiteten.

Is een Knoeveldag iets voor mijn kind?
Als u woont in Zuid-Limburg en uw kind langdurig ziek is, kan uw gezin in aanmerking komen voor een Knoeveldag.

Aanmelden voor een Knoeveldag is eenvoudig. Download de onderstaande formulieren (door op de link te klikken), vul ze in en stuur ze per post of email naar Stichting De Knoevel. Eén van de vrijwilligers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken of en wanneer er voor uw gezin een Knoeveldag georganiseerd kan worden.

Link naar formulieren:
medisch
Voorwaarden en privacystatement Stichting de Knoevel

Het spreekt voor zich dat Stichting De Knoevel de privacy van u en uw kind respecteert!