Met Nigel op stap.

Met Nigel op stap.

Super leuke en gezellige dag gehad met stichting ,,De Knoevel.
Wat heeft nigel genoten
We begonnen met een heerlijk ontbijt bij hotel van der Valk in Maastricht. Wat was alles goed verzorgd. Ballonnen op tafel, knuffel van der Valk erbij gekregen. Daarna naar Brickroom Maastricht gegaan en een aantal lego challenges gedaan en jullie raden wel wie de winnaar was,Nigel.De volgende stap was Visser chocolade Schimmert waar nigel zelf een paashaas en een beertje van chocolade gemaakt heeft en versierd. Miranda heeft ons een rondleiding gegeven en alles verteld over het maken van bonbons. Nigel luisterde aandachtig en heeft natuurlijk ook lekker van de chocolade gesnoept.Daarna zijn we gaan lunchen bij aan de Meule in Beek waar nigel een lekkere tosti heeft genuttigd. De volgende verassing was Prison Area in Lemiers Vaals om daar mysteries op te lossen van 32 kamers.En ter afsluiting heerlijk gegeten bij Grand Café Geusseltbad.
Stichting de Knoevel….Anja en Chantal
Super bedankt voor de geweldige dag en gezelligheid en de goede zorgen.
Wat heeft Nigel genoten van alles.
Peter,Manuela en Nigel

De Sneeuwwitje kamer voor Elise.