genoten bij disney parijs.

genoten bij disney parijs.

Disney Parijs

In 2022 heeft Britt onze dochter een wensbal in de boom gehangen in Maastricht. Haar wens was om met het hele gezin naar euro Disney te gaan.

Omdat het met hun vader niet echt goed ging hebben we het steeds moeten uitstellen, en afgelopen kerst hebben we het de kids onder de boom gelegd dat we in maart naar euro Disney zouden gaan, en nu was het nog onzeker of we met het hele gezin konden gaan omdat hun vader laatst januari een dubbele (nier-alvleesklier) transplantatie heeft ondergaan. Ook onze oudste zoon was niet helemaal in orde maar beide kregen gelukkig groen licht om mee te gaan.

Donderdag 14 maart in de morgen om 4 uur liep de wekker af om aansluitend om 5 uur te vertrekken richting Parijs. Rond 10 uur kwamen we aan op Davy’s crocket ranch om de kaartjes op te halen zodat we naar Disney land konden.

Wat was het een prachtige dag. De zon was met ons mee. We hebben de eerste dag tot het laatst volgemaakt. Het was echt een mooie dag, maar ook voor allemaal een vermoeiende dag. Eenmaal in het huisje aangekomen zijn we allemaal vroeg in slaap gevallen om de volgende dag weer vroeg uit de veren te zijn.

Na een heerlijk ontbijt zijn we richting het tweede park gegaan. Het was een beetje minder weer dan de dag ervoor maar het beetje miezel kreeg ons niet stuk. Wederom genoten we. We hebben het wel niet zo laat gemaakt als de dag ervoor. In het huisje hebben we lekker gegeten en zijn de kinderen nog gaan zwemmen. En weer op tijd naar bed voor de laatste dag. Een dag waar we alleen nog hebben gedaan van beide parken waar we nog in wilde.

Tegen een uur of half vijf zijn we richting de auto gegaan om weer na een voldaan gevoel huiswaarts te gaan. Onder weg zijn we nog gestopt voor een heerlijke maaltijd van de Mc.
Moe en voldaan zijn we thuis aangekomen tegen een uur of 10.

Namens ons Michael, Tanja, Bram en Britt willen we stichting knoevel heel erg bedanken om dit mogelijk te maken. Het was magisch.

Weekendje camping Maka
kay heeft genoten.