Chocolade, pizza en golfen

Chocolade, pizza en golfen

Afgelopen vrijdag hebben we Yadé, Zayn, Ziggy en Jazz mogen verrassen met een gezellige Knoeveldag.
Na een vervelende tijd verdienden ook deze kanjers een dag zonder zorgen maar juist gevuld met plezier…en lekker eten .
De eerste stop van deze dag was Visser Chocolade. Iedereen mocht voor een moment ervaren hoe het is om als echte chocolatier te mogen snoepen van lekkere chocolade. We hebben van Miranda een rondleiding gekregen en zij heeft ons heel veel uitgelegd over het maken van onder andere lekkere paaseitjes. Ondertussen was het tijd geworden om ergens lekker te gaan lunchen maar niet zonder dat ze er zelf ook iets voor moesten doen natuurlijk. Roberto van Da Roberto Scharn heeft samen met de kinderen lekkere pizza’s gemaakt voor hun mama’s, Harrie en Esther. Ieder mocht zelf de pizza beleggen met alles wat ze lekker vonden. Wij hebben nog nooit zo’n lekker pizza’s gegeten, heerlijk!
In verband met de vermoeidheid die na zo’n dag er wel inslaat zijn we aansluitend nog voor een korte, rustige activiteit naar Glowgolf Maastricht gegaan. De winnaars kregen allemaal nog iets lekkers te drinken en een zakje chips.
Het mag duidelijk zijn dat het allemaal (over)winnaars zijn dus iedereen heeft gesmuld en genoten.
Het was een gezellige dag met alleen maar toppertjes .

Met Nox op stap.
Kerstwensen.