Kerstwensen.

Kerstwensen.

In december hebben veel kinderen een wens opgehangen in de wenskerstboom van onze stichting bij Magisch Maastricht op het Vrijthof.
We hebben een aantal kinderen inmiddels blij gemaakt met het gewenste kadootje.

Floor had een wens voor een ritje met een pony/paard.
De wens is zondag in vervulling gegaan.
Zie het verslagje van het gezin:

Op tweede kerstdag wilde Floor een kerstwens in de Knoevelboom hangen om de stichting te steunen. Ze is dol op paarden en wilde heel graag eens een rit buiten maken op een paard of pony. Deze wens hing ze dus in de boom.
Deze kerstwens mocht ook nog in vervulling komen! Op een koude januari ochtend kwamen we aan bij Ponyclub Maastricht waar we fijn ontvangen werden en kennis maakten met de 14-jarige IJslandse pony Áni. Floor mocht haar borstelen en de hoeven krabben. Daarna ging ze commando’s oefenen en lopen met Áni.
Toen was het moment daar dat ze echt mocht gaan rijden. Eenmaal gezeten op Áni, ging de rit door het bos, berg op en af. Zelfs over trapjes en Floor moest lachen om de hobbelige gedeelten. Een aantal keren gingen ze ook tölten (sneller rijden). Het was een hele mooie ervaring!
Eenmaal terug kreeg Áni nog wat lekkers te eten en bedankten we voor de fijne rit. Bedankt aan De Knoevel voor het vervullen van Floor’s kerstwens en bedankt aan Ponyclub Maastricht en Zoë voor de goede begeleiding!

Groetjes van Floor, Eva en Patrick

Chocolade, pizza en golfen
de dino's van Mylan