de dino’s van Mylan

de dino’s van Mylan

Vrijdag 5 januari was het zo ver, Mylan zijn knoeveldag!

We hadden er met zijn allen naar uitgekeken en Mylan en grote zus Robyn stonden dus al vroeg in de woonkamer te stuiteren. Op het moment dat het busje ons kwam ophalen, waren ze niet meer te houden. We begonnen met een heerlijk ontbijtbuffet bij Van der valk en dit was vooral voor Robyn al een groot feest, want wie mag er nu poffertjes eten als ontbijt?

Toen iedereen klaar was met eten, gingen we weer in de mooie Knoevelbus en het eindpunt was voor ons een groot mysterie. Na een lange rit zag Mylan al snel dino’s (zijn lievelingsdieren) tussen de bomen staan en op de parkeerplaats een levensgrote T-rex! Wat een verrassing! We waren aangekomen bij het Oertijdmuseum in Boxtel. Een geweldige manier om alles te leren over alle soorten dino’s. Een spannende speurtocht dwars door het museum bracht ons terug in de tijd en leerde ons alles over de verschillende soorten. De zoektocht naar de dino eieren buiten was, ondanks het regenachtige weer, een hele belevenis. Na het verzamelen van alle goede antwoorden en het noemen van het verkregen wachtwoord kregen Mylan en Robyn een echte haaientand en een fossiele schelp van een ammoniet om mee naar huis te nemen!

De terugreis leidde ons eerst naar Werelds Restaurant Parkstad Plaza in Kerkrade. Hier hebben we onbeperkt kunnen genieten van het lekkere eten en bovendien was dit voor ons een zeer prettige manier om te gaan uiteten. Mylan is zelf niet in staat om te eten en kon hier spelen terwijl wij genoten van de overvloed aan eten. Wij hebben genoten van een hele mooie dag met zeer gezellig gezelschap, dit gun je iedereen. Daarbij nog een speciaal bedankje voor Eddy en Ragnhild voor de top organisatie!

Mylan, Robyn, Esther en Wim Van den Hof

Kerstwensen.
knoeveldag liam