knoeveldag van jayda

knoeveldag van jayda

Woow wat een geweldige dag vandaag! Om 08:15u werden we opgehaald door stichting de knoevel. We gingen samen ontbijten en na het ontbijt stond jayda haar eerste verassing te wachten. Vol spanning werden we met het busje naar de locatie gebracht daar zagen we dat we heerlijke chocolade gingen maken in een chocoladefabriek🥰 Hier heeft jayda de lekkerste chocolade kunnen proeven en zelf haar eigen chocolade mogen maken. Erna werden we naar jayda haar volgende verassing gebracht en weer vol spanning wat zou het worden kwamen we in de stad aan. Jayda mocht gaan shoppen en kleren uitzoeken iets waar ze dol op is. Jayda geloofde het niet en werd er verlegen van maar toch heeft ze een mooi setje kleren uit gekozen. Erna gingen we lunchen en niet zomaar lunchen jayda kreeg haar lievelingseten sushi! In het restaurant kwam ons een fotograaf ophalen en ging met jayda in de stad fotos maken van haar in haar nieuwe kleren. Ook hier moest ze aan wennen want ze was niet gewend om zo in de belangstelling te staan maar kwam al snel los❤️ Na de fotoshoot werden we opgehaald en gingen we naar de volgende verassing een wens die uitkwam voor jayda! We kwamen aan op Sint Pieter en zagen daar de paardjes staan, samen gingen we in de bossen rijden😍😍😍 Na de prachtige rit zijn we papa en zusje gaan ophalen om nog samen te gaan uiteten. We zijn toen heerlijk gaan eten bij de gouden lepel waar jayda weer kon genieten van haar lievelingseten sushi en allerlei lekkers. Wat hebben we genoten van deze dag! We zijn jullie enorm dankbaar dat jullie alles wat op jayda haar wensenlijstje stond hebben laten uitkomen. We hebben een dag kunnen genieten en ontspannen even alles loslaten en alles draaide om jayda. Deze herinneringen zullen ons altijd bij blijven❤️

Imke geknoeveld !
❤️