❤️

❤️

Wat hebben wij genoten van het midweekje slagharen. We hebben in een wigwam geslapen, dat was heel leuk maar wel een beetje koud. We zijn in heel veel attracties geweest in rustige maar ook in de Gold Rush een hele snelle die over de kop gaat! Josh was heel dapper en trots op zichzelf dat hij het aangedurft heeft!
We zijn maar liefst 2 dagen gaan zwemmen bij aqua Mexicana waar ze te gekke glijbanen hebben met grote banden. Josh en zijn broertje noah zijn hier ontelbare keren vanaf gegaan. De broertjes hebben een mega slushpuppy gekregen die gevuld kon worden met maar liefst 6 verschillende smaken, smullen geblazen. Het was geweldig om met ons gezinnetje even te kunnen ontsnappen uit de dagelijkse uitdagingen. En onbezorgd te kunnen genieten van de leuke omgeving en elkaar!
Heel erg bedankt stichting de Knoevel!!!

knoeveldag van jayda
elina is gek op dino's.