Knoevel dag Dahvinya en Damian

Knoevel dag Dahvinya en Damian

6 maart was het eindelijk zover de knoeveldag begon met een heerlijk ontbijt bij de valk in Maastricht. Vanuit het ontbijt zijn we vertrokken naar visser chocolade fabriek daar mochten ze zelf dingen maken van chocolade daarbij ook een leuke rondleiding Vanuit daar zijn we naar pizzeria Roberto gegaan daar mochten ze zelf pizza’s maken voor de lunch deze waren heerlijk en zijn daar zeer goed verzorgd daar bij hebben ze nog een diploma ontvangen voor pizza bakken. Met een zeer volle maag zijn naar roger gegaan hier stonden allemaal race auto’s zoals Ferrari lamborgini race auto’s die mee hebben gedaan aan 24 uur lemand en we hebben nog een ridje met een Ferrari gemaakt. Vanuit daar zijn we gaan karten dit was ook super vet om te doen daarna zijn we nog gaan wokken als afsluiting van de dag Dahvinya en damian vonden het een super geweldige dag dromen zijn uitgekomen dankzij de knoevel nogmaals super bedankt.

knoevldag Jayden
knoeveldag fenne