chay heeft genoten

chay heeft genoten

Verslagje Knoeveldag:

Een hele tijd geleden heeft een kennis ons gezin opgegeven voor een verwendag van Stichting de Knoevel. Dit is bedoeld voor kinderen die langdurig ziek zijn of een beperking hebben. Het mooie is dat het gezin ook mee mag.

Wij kozen voor de Efteling op een doordeweekse dag. Dan is het wat rustiger. En wat hebben we genoten; We hebben verschillende achtbanen gedaan en Chay heeft zichzelf overtroffen, hij is zelfs in de Python geweest!

Wij als gezin hebben een heerlijk ontspannen dag gehad. We hebben alles wat we wilden doen in ons eigen tempo kunnen afwerken. Het natte pak dat Chay opliep in de Piraña mocht zelfs de pret niet drukken en dat is echt heel wat voor hem . Hij is met allerlei nieuwe dingen in aanraking gekomen en heeft dingen uitgeprobeerd en heeft ervan genoten. Als ouders is dit voor ons echt ultiem.

Ook voor zijn broertje Ciqala was dit een geweldige dag. Het draait in ons gezin veelal om Chayton en zijn autisme. Door deze dag kon ook Ciqala heerlijk kind zijn en zijn ‘zorgen’ naast zich neerleggen.

Wij zijn stichting de Knoevel heel dankbaar voor deze mogelijkheid. En de vrijwilligers die er alle moeite voor doen om het tot een onvergetelijke ervaring te maken. Geweldige mensen, bedankt! Dikke Knoevel van ons allemaal !

wenskerstboom en uitgekomen wensen.
Kinderen van huize Pie geknoeveld !