sham bezocht aladin.

sham bezocht aladin.

knoeveldag van Sham
Op dinsdag 27 sep in de middag gingen wij samen met ons dochter Sham richting Scheveningen heenreis was heel hard aan het regenen maar toen eenmaal aangekomen scheen de zon en hebben wij over de pier kunnen wandelen. Na het wandelen lekker een hapje gegeten en dan naar het hotel om uit te rusten. Op woensdag de 28e na een lekkere ontbijt gingen wij richting het theater. Sham houdt heel veel van voorstellingen en musicals, ze geniet van het zingen en het dansen. De musical was geweldig en was de moeite waard. We hebben allemaal genoten.
Hierna was het tijd om op donderdag de 29e richting huis te gaan.
Stichting Knoevel en Harrie ontzettend bedankt voor deze heerlijke knoeveldag.
Dikke knuffel,
Yasser, Ramia en Sham

Jazz helemaal in zijn nopjes !
knoeveldag van Indy.