Grote knoeveldag in de efteling.

Grote knoeveldag in de efteling.

Op 31 augustus zijn we met ruim 90 gezinnen en ruim 400 personen van gezinnen met langdurig zieke kinderen naar de efteling geweest.
Het was een geweldige dag.
Een van de reacties die we mochten ontvangen:

Geachte heer Alken en al uw geweldige collega’s!!!

langs deze weg willen we U ENORM bedanken voor de onvergetelijk geweldig mooie en super efteling dag vorige week!!!!
We hebben deze dag echt genoten en even alle zorgen opzij kunnen zetten. met vreugdetranen denken we terug aan deze dag waar we nog lang op kunnen teren. HEEEEEEL HEEEEEL HEEEEEL erg bedankt voor alles. We hopen dat de chocolade ook u bereikt heeft en u hiervan heeft kunnen genieten. Een klein gebaar, maar recht uit ons hart.

in de bijlage de 2 mooiste foto’s vinden wij. Wat heeft onze Quinn (en ook de rest van de familie!) genoten en wat een mooi weer hadden we. Natuurlijk ging het vooral om carnaval festival waar we dan ook behoorlijk wat keren hebben ingezeten. Het deuntje hebben we nog steeds “last” van.

Nogmaals dankuwel, ook voor al uw collega’s die deze geweldige dag voor veel gezinnen mogelijk maken.

Knoeveldag 2023 Efteling
Valkenburg Knoevelstad 20 mei.