arthur geknoeveld

arthur geknoeveld

Knoeveldag Efteling
We werden met het hele gezin aan tafel geroepen met de leuke mededeling dat we met z’n alle naar de Efteling gingen, iets dat Arthur speciaal had uitgekozen als knoeveldag.
Op de dag dat we daar naartoe gingen, werden we hartelijk ontvangen door Anja en Ron die de hele dag met ons mee plezier hadden en ons ontzettend verwenden.
We hadden de maandag uitgekozen, zodat er zo min mogelijk mensen zouden zijn. Helaas is dit minder goed gelukt, want de hele Efteling zat vol met kinderen die op schoolreisje waren.
Dit heeft verder de pret niet gedrukt, want vanwege Arthur’s beperking had hij een speciaal kaartje gekregen waardoor we niet lang in de rij hoefden te staan. Dit hielp enorm aangezien hij hierdoor niet te veel prikkels binnen kreeg en hij het de hele dag goed vol hield. En voor zijn broer en zus was het alleen maar ideaal, want die hoefden ook niet te lang in de rij te staan!
We zijn in bijna alle attracties geweest en hebben lekker gegeten met z’n allen. En aan het eind mocht Arthur zelfs een cadeautje uitzoeken in de souvenirwinkel.
Het kleine broertje (van 3 jaar oud) vond de Efteling zo erg indrukwekkend dat hij het er nog steeds over heeft! Hij vond de carnavals attractie verreweg het leukst.
Arthur’s broer en zus vonden de Baron het leukst, want die ging lekker snel.
Arthur zelf vond de piranha-attractie het leukste, want hij vond het leuk om zijn broer en zus kleddernat te zien worden! Zelf had hij enorm gelukt, want hij heeft geen een druppel op zich gekregen.
Toen de dag eenmaal voorbij was, had Arthur een lekker dagje uit gehad en iedereen had het enorm naar z’n zin gehad, zeker een heel groot succes!
Groetjes van de familie en Arthur zelf.

Zara
knoeveldag van Kyenzo