knoeveldag van Kyenzo

knoeveldag van Kyenzo

Op zaterdag 21 mei is het dan zover de knoeveldag van mij (Kyenzo) samen met mijn mama, papa , grote broer, grote zus en mijn opa vertrekken we om 8.15 naar Rhenen naar het Ouwehands dierenpark in Rhenen 1 dag ervoor hebben we Kyenzo verteld dat we naar de dierentuin gingen dieren kijken, Kyenzo heeft het alleen maar over de dierentuin gehad tot dat we daar aankwamen. 1 uur en 3 kwartier laten kwamen we aan in het dierenpark in Rhenen, bij de ingang van het dierenpark natuurlijk al de eerste foto’s gemaakt voor een geweldig avontuur. De entreekaartjes hadden we al dus mochten we zo doorlopen en heb ik niet hoeven wachten (want daar hou ik niet van). We hebben veel dieren gezien, als eerste kwamen we langs verschillende vogels maar ook giraffen, zebra’s, tijgers, everzwijnen en stokstaartjes. Dan kwamen we de eerste speeltuin tegen, samen met mijn mama ging ik klimmen in de touwen dat vond ik heel erg leuk.
Om 12.00 uur zijn we naar een show gaan kijken waarin gezongen werd, het was leuk en leerzaam en klapten hard mee. Daarna zijn we iets gaan eten op een terras daar konden we de luiaards bekijken. Ze deden hun naam eer aan, ze waren ook lui. Om 13.30 naar de zeeleeuwen show geweest, we zaten op de eerste rij in de spetterzone, wat was het mooi om de zeeleeuwen van dichtbij te zien. De zeeleeuwen deden grappige en mooie dingen zoals klappen, dansen, brullen en mega sprongen maken in het zwembad. Natuurlijk werden we ook nat gespetterd maar dat vonden wij niet erg, wel moest ik opletten met mijn hoorapparaatjes. We hebben nog vele andere dieren gezien: wolven, leeuwen, slangen, schilpadden, olifanten, ijsberen en nog zo veel meer. Bijna op het laatste kwamen we aan bij een binnenspeeltuin hier mocht ik in het zand en water spelen waardoor ik natuurlijk heel vies en nat ben geworden. Mijn mama had er aan gedacht om schone en drogen kleren mee te brengen waardoor ik erna kon omkleden. Ook heb ik een lekker ijsje gegeten dat was lekker smullen. Het liep langzaam aan op sluitingstijd en daarom gingen we richting de uitgang, natuurlijk ben ik in het souvenirs winkeltje een leuke knuffel gaan kopen. Mijn knuffel is een giraffe geworden deze heb ik dan ook niet meer losgelaten en hield ik stevig vast. Naast het dierenpark was een pannenkoekenhuis daar heb ik een lekkere pannenkoek gegeten natuurlijk had ik veel honger van het lopen, spelen en kijken. Na het eten zijn we naar huis gaan rijden en ben ik meteen in de auto in slaap gevallen van vermoeidheid. Het was een geweldige, onvergetelijke en leuke dag. Ik heb genoten en mijn familie heeft van mij genoten. Ik en natuurlijk mijn familie wil stichting de knoevel echt bedanken dat ze deze dag voor mij mogelijk hebben gemaakt!! Dikke kus, High five en Box van Kyenzo

arthur geknoeveld
knoevelkdag stef.