samen in de efteling.

samen in de efteling.

“Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover. 2 daagjes naar de efteling en dan ook nog een nachtje slapen in het efteling hotel.
Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het personeel. Allemaal even vriendelijk en leuk met de kinderen. Niks was teveel gevraagd.
Het wachten had lang genoeg geduurd en dus gingen we snel op weg richting het park. Vooraan maar gelijk beginnen bij de vogelrok. De achtbanen, droomvlucht, symbolica, alle attracties werden bezocht. Het was wel heel koud, maar daar waren we op voorbereid. Tussen de middag een lekker warm kopje soep en we konden er weer tegenaan.
De eerste dag vloog voorbij en het was dan ook al snel 18.00 uur. Tijd om terug te gaan naar het hotel want het park ging sluiten. Daar stond Pardoes al in de hal iedereen te begroeten en klaar om met de kinderen op de foto te gaan. Even knuffelen, want dat mocht immers weer. De spullen werden naar de kamer gebracht en alles werd daar bewonderd. Wat een leuke kamer hadden we de Hans en Grietje suite. Ook netjes en schoon, niks te klagen.
Intussen werden we toch wel hongerig en werd het tijd om naar het restaurant van het hotel te gaan waar we hadden gereserveerd. Ook daar was iedereen weer erg vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag was teveel en het eten smaakte erg lekker.
De kinderen konden na het eten nog leuk spelen en wij namen een aperitief in de bar. Met een voldaan gevoel zijn we naar onze kamer gegaan en klaar gaan maken voor de nacht. Even lekker in een warm bad en slapen. De wekker zou immers weer op tijd gaan.
Dag 2 en ja we mogen weer naar de efteling. Aankleden en snel naar het ontbijt. Dit was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd en smaakte erg lekker.
Roodkapje kwam ook nog even op bezoek en een 1 april grapje werd er hier en daar met haar uitgehaald.
Na het ontbijt nog even naar de kamer. Lezen in het nieuwe sprookjesboek en even nog naar efteling tv kijken. Half 11 was het tijd om weer richting park te gaan. Alle attracties werden weer bezocht en weer was het een gezellige, koude dag. Veel te snel ging het voorbij. Na nog een extra ritje in de Baron en Vliegende Hollander was het dan toch echt tijd om huiswaarts te keren. Souvenirs zaten in de tas en het park ging dicht. Een onvergetelijk uitje waar we met veel plezier op terug kijken. Het was een klein feestje.
Om goed af te sluiten nog even op de terugweg gestopt bij de MC Donalds. Hondje opgehaald bij de oppas en naar huis. Lekker naar bedje, want moe dat waren we intussen wel.
Stichting de Knoevel we kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken voor dit fantastische kado. Een mooie herinnering is weer gemaakt!
Groetjes Michiel en Miranda
Kian, Aylin en Rayli.”

bruce in zijn element
Lieke en Max geknoeveld