rolstoelauto voor Xavi

rolstoelauto voor Xavi

Vader Kicha vertelt:

Al jaren liep ik tegen flinke problemen aan met het vervoer voor Xavi.
De reparaties bij mijn huidige auto bleven maar oplopen. Met een toekomst van veel rekeningen en een korte levensduur benaderde ik enige tijd geleden Harry Alken van stichting “de Knoevel”.
Na een uitleg van onze moeilijke situatie thuis en de vraag of hij mij wilde ondersteunen bij het zoeken van sponsoren, kreeg ik een positief bericht. Harry zou mij helpen.
Samen hebben we flink wat informatie doorgenomen en wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.
Na enige tijd kreeg Ik bericht.. Er waren enkele sponsoren.
Vele van deze toppers kozen ervoor om een anonieme donatie te doen.
Harry deelde destijds mede dat er dan ook een positief beeld was voor de aankoop van een nieuwe auto. We maakten de afspraak om op 11 febr. jl. op zoek te gaan naar passend vervoer.
Samen met Harry Alken en Ron Scholberg zijn we naar de firma Biermans in Nieuw-Vennep gereden en hebben daar onze vraag neergelegd. Na het verkrijgen van veel informatie en het bekijken van een flink aantal auto’s met alle mogelijkheden aan rolstoelaanpassing en de behoefte van Xavi, was het dan zover.
We hebben een auto gezien… en gekocht!
Super ruig! Vanaf het moment van het krijgen van hulp door de stichting “de Knoevel” tot aan het echt mogen betalen van mijn eigen deel van de kosten, ben ik in volledige enthousiaste spanning.
Vandaag was het dan zover. De auto was aangepast en klaar voor vervoer voor Xavi.

Ik kan niet meer zeggen dan dat ik sprakeloos ben door de geweldige bijdrage die alle sponsoren hebben gedaan, of men nu anoniem wil blijven of niet. Mijn dank is enorm groot, en ook namens Xavi wil ik jullie van harte danken. Dankzij jullie kan hij weer jaren lang veilig en goed vervoerd worden.

Graag wil ik een aantal sponsoren bedanken.
Allereerst stichting “de Knoevel”. Deze geweldige stichting zet zich in om kinderen met een handicapt of langdurige ziekte en hun ouders een geweldige dag te bezorgen.
Daarnaast ondersteunen vrijwilligers van de stichting “de Knoevel”, in het winkelcentrum Entre Deux te Maastricht, een winkel van Stichting Erfgoed Maastricht. Hier kan men authentiek Maastrichts aardewerk aankopen. De verdiensten van de vrijwilligers van stichting “de Knoevel” gaan allemaal naar de aankoop voor de auto voor Xavi. Ga hier dan ook zeker een keer langs en wie weet zie je iets moois. Elke aankoop steunt de stichting “erfgoed Maastrichts aardewerk” en zo steun je dus ook stichting “de Knoevel” die zich inzet voor ons.
Mocht je meer informatie willen over de stichting “de Knoevel” kijk dan zeker even op hun site: www.stichtingdeknoevel.nl of bezoek hun facebookpagina: https://www.facebook.com/De-knoevel-148271708613272/

Ik wil ook de stichting SVS Kinderen promoten en bij elke mogelijkheid hun een hart onder de riem steken. Zij zetten zich in voor het bevorderen van het welzijn van kinderen en jongeren tot 23 jaar met een chronische ziekte of beperking in binnen en buitenland. Een dergelijke instantie die dit doet verdient waar mogelijk elke vorm van ondersteuning.
Kijk dan ook even op hun site en doneer als je kan. https://www.stichting-svs-kinderen.nl/php/home_svs.php
Als laatst wil ik graag dhr. Jo Koopman bedanken voor zijn bijdrage. In het verleden heb ik de mogelijkheid gehad om voor Jo te werken. Hij is een geweldig man met een goed hart en zet zich in voor de muziekcultuur in Maastricht. Zo organiseert hij tegenwoordig het jaarlijks festival “Blues” dat voor vele muziekliefhebbers als muziek in de oren klinkt. Een muziekfestival wat je zeker een keer moet hebben meegemaakt!
Mede dankzij al deze organisaties, sponsoren en vrijwilligers zijn we tot dit geweldige resultaat gekomen en kan Xavi weer goed en veilig worden vervoerd.
Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken.
Om dit bericht af te ronden wil ik mijn laatste dank uit spreken aan Harry Alken, coördinator bij stichting “de Knoevel”. Dank je wel voor al je inzet en moeite.. echt helemaal top!

Met grote dankbaarheid,

Xavi en Micha Peters
“Zonder toppers ben je nergens!”

Lieke en Max geknoeveld
op naar duinrel !