quinn in de efteling

quinn in de efteling

Allereerst excuses voor de erg late reactie. Na ons dagje uit is het een periode zo slecht gegaan met Quinn en een ziekenhuisopname met een enorme operatie is geweest. Na deze operatie is er een lange periode van pijn en herstel geweest wat zoveel energie uit ons gezogen heeft dat we echt weer even tijd nodig hadden om alles netjes en goed op de rails te krijgen. Inmiddels gaat het weer wat beter met Quinn en ook met ons gezin.

Na een hulp/aanvraag bij stichting de Knoevel kregen we bericht dat we met ons gezin naar de efteling konden dankzij hun!!!!

Was het dan eindelijk eens een leuke dag om naar uit te kijken, 6 september zijn we met ons gezin, 4 kinderen, inclusief de 7-jarige ongeneeslijk zieke Quinn naar de efteling kunnen gaan en ook geweest. Het was een geweldige dag die we nooit meer zullen vergeten. De dag stond vooral in het teken van carnaval festival, want dit is de enige attractie waarvan Quinn enorm kan genieten. Ik kan niet zeggen hoe vaak we erin zijn geweest (en mochten blijven zitten), maar het deuntje van deze attractie heeft nog een paar weken in ons hoofd gezeten. Ondanks een maandag, na de vakantie was het erg druk. Droomvlucht stond ook op de wenslijst, maar deze was helaas niet rolstoeltoegankelijk ivm corona. De wachtrij was gedurende de dag telkens te lang om zo te kunnen wachten. Wel hadden ze voor rolstoelgebruikers deze attractie virtueel beschikbaar gemaakt, dus Quinn kreeg een bril op en kon zo in 3d toch genieten van deze attractie. Ook lukte het ons een plekje te krijgen bij de show Ravelijn en ook daar heeft Quinn, maar ook de andere kinderen zich de ogen uit gekeken. Op een of andere manier kwamen we gedurende de dag toch telkens weer terug bij Carnaval Festival. Symphonica hebben we gezien de lange wachtrij, zowel bij de normale wachtrij als de invalideingang, niet kunnen doen. Maar Carnaval Festival was dan weer een goed alternatief. We hebben zelfs nog 2 knuffels kunnen kopen welke onafscheidelijk zijn en zelfs mee naar bed gaan elke dag. Ook als Quinn naar het ziekenhuis moet gaan deze trouw mee. We hebben een fantastische dag dag gehad waarvoor we u enorm willen bedanken! Onvergetelijk!!!

elano in zijn element.
stairway to heaven