gezellig in de efteling

gezellig in de efteling

Hier ons verslag van de knoeveldag…..
Hallo allemaal we hebben een geweldige knoeveldag gehad
Het begon allemaal smorgens om half negen in hotel de valk waar we warm werden onthaald door twee geweldige knoevels, Esther en Harrie. Daar hebben we mogen genieten van een super uitgebreid ontbijt
Onze jongste zoon Lars vond het wel heel spannend want hij wist niet waar we naar toe zouden gaan .
Na het ontbijt hebben we Lars vertelt dat wij naar de Efteling zouden gaan de jongens waren super blij .daar aangekomen een rolstoel gaan halen voor Kevin die niet zoveel en lang kan lopen dit was al geregeld dus onze knoeveldag kon lekker starten het was geweldig we hadden wel wat flinke regenbuien maar dat nog de pret niet drukken we genoten in volle teugen het Hele gezin was blij we zijn tot half zeven daar gebleven hebben daar nog genoten van frietjes met snack en toen lekker moe en tevreden naar huis terug lieve mensen heel erg bedankt namens de fam de jong voor deze geweldige dag dikke knoevel vaan Kevin Lars en us natuurlijk.

Oekrainse kinderen in Polen.
knoeveldag Luca