Lucas heeft genoten !

Lucas heeft genoten !

We mochten van Stichting de Knoevel een lang weekend naar Centerparcs. Wat super lief en wat konden we dit ontzettend goed gebruiken!

We hebben ervoor gekozen om met Kerst (24 t/m 28 december) naar Centerparcs Meerdal te gaan. Fijn in de buurt, maar wel even er tussenuit. Ivm de lockdown waren alle faciliteiten dicht bij Centerparcs, maar dit was voor ons geen bezwaar, omdat we zelf extreem voorzichtig zijn ivm de gezondheidsrisico’s voor ons 5-jarige zoontje Lucas. Wij zouden immers anders ook geen activiteiten hebben ondernomen. Eerlijk gezegd was het voor ons juist heel erg prettig. Door de vele annuleringen, was het bijna uitgestorven op het park en daardoor ook volledig veilig. En het belangrijkste voor ons gezin was dat we eventjes in een andere omgeving waren, even weg van huis, waar we al sinds februari 99% van de tijd doorbrengen met ons 3tjes.

De start van onze vakantie was helaas niet zoals gepland, want enkele uren na aankomst waren we alweer onderweg naar de SpoedEisendeHulp in het ziekenhuis. Om 3.00 uur ’s nachts mochten we uiteindelijk toch terug naar het huisje, waar we rond 4.00 uur in bed kropen en na een zeer korte nacht begon onze vakantie de volgende dag dan ook pas écht.

De Kerstman had onze cadeautjes onder de kerstboom in het huisje gelegd, dus Lucas heeft heerlijk kunnen spelen met zijn nieuwe speelgoed. De Kerstman had zelf ook een huisje op het park, daar zijn we door de raam gaan kijken en onderweg heeft Lucas even gespeeld bij het speelveldje waar we als enige waren. We hebben in het huisje samen veel spelletjes gedaan, lekker op de bank kerstfilms gekeken en geknutseld. Ook hebben we een activiteitenpakketje bij het huisje laten bezorgen en zelf een hele leuke knuffel gemaakt. Lucas heeft fijn door de bosrijke omgeving gereden met zijn rolstoel en hij heeft goed kunnen oefenen op zijn nieuwe fiets, die hij enkele dagen eerder had gekregen. Op 2e Kerstdag was er live muziek bij ons huisje (op veilige afstand uiteraard), erg sfeervol en leuk dat dit georganiseerd was. Tussendoor hebben we vooral niets gedaan, relaxen, uitrusten en genieten. Heerlijk! Op de dag van vertrek hadden we geluk, de hertjes (of zoals Lucas ze noemde: de rendieren van de Kerstman) vonden het gras in onze tuin erg lekker en hebben een hele tijd in onze tuin doorgebracht. Hoe bijzonder is dit! We zijn voor het raam gaan zitten en hebben heel zachtjes gepraat, zodat ze niet van ons zouden schrikken en we zo lang mogelijk konden genieten van deze lieve bezoekers. Kortom: We hebben genoten! Onze batterij hebben we goed kunnen opladen (dit was ook echt hoog nodig) en we kunnen er weer tegenaan…

Lieve mensen van de Knoevel en lieve Harrie, wat zijn we jullie ontzettend dankbaar hiervoor. Helaas hebben we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, maar we zullen elkaar vast nog wel tegen gaan komen. Super bedankt voor de fijne dagen in Centerparcs.

Liefs van onze kanjer Lucas
Papa Jordy en Mama Debby.

stairway to heaven
Fan van Beppie Kraft.