Geknoeveld in Fantasialand

Geknoeveld in Fantasialand

25 september
Wat een verrassing! We mogen nogmaals vanuit stichting de Knoevel even lekker weg met ons gezin. Hard nodig na weer een pittige tijd.
‘Ome’ Harrie vroeg wat de jongens leuk zouden vinden. Nou…pretparken!!
We mochten in plaats van één dag, zelfs twee dagen gaan. Wat een bofkonten zijn wij!
We hebben gekozen voor Phantasialand. Ryan is gek op achtbanen en Finn was er nog nooit geweest.
De jongens konden niet wachten….

Om 10u komen we aan in hotel Matamba, een Afrikaans hotel midden in het park. Het hotel is prachtig en we mogen zelfs al op onze kamer met geweldige hemelbedden. Via de tuin kunnen we zo het park in en dat doen we dan ook meteen. We staan meteen naast de Black Mamba. Helaas is Ryan net nog wat te klein. We moeten allemaal mondkapjes op vanwege de Corona maatregelen in Duitsland maar dat mag de pret niet drukken.
De hele dag zijn we zowat in alle attracties geweest. Er is een nieuwe achtbaan geopend, de Fly. De naam zegt het al, je vliegt in deze achtbaan. Ryan wil er uiteraard in, mama moet mee. Haha. Het was het lange wachten wel echt waard. Ryan vond het te gek, mama een beetje spannend.
Uiteraard zijn mama en Ryan in alle achtbanen geweest. Finn mag nog niet in ze allemaal, maar wel in de Colorado Adventure. Een snelle treinachtbaan. Deze is favoriet bij Finn. We zijn er zeker 6 keer in geweest in totaal. Ook Maus aux chocolat is een favoriet. Om 17.30u gaan we moe maar voldaan richting hotel. Daar smullen we heerlijk van een Afrikaans buffet. De jongens smullen mee van de Afrikaanse specialiteiten, géén kinderbuffet voor hen. Daarna nog even klimmen en klauteren en in de ballenbak terwijl papa en mama nog één drankje doen in de bar. Om 21u lekker slapen in het heerlijke hemelbed. Ze waren zo vertrokken.

26 september
Om 9u genieten we van het heerlijke ontbijtbuffet. Daarna gaan we weer genieten van een hele dag in het park. Het regent flink maar daar zijn we gelukkig goed op voorbereid. Finn heeft al z’n energie op vrijdag verbruikt, dus regelen we voor hem een karretje. Zo maken we er samen nog een hele gezellige dag van. Om 16.30u is de energie echt op en gaan we onderweg naar huis nadat de jongens eerst nog van ons een knuffel hebben mogen uitzoeken. Het zijn twee hagedissen geworden.

We hebben twee fantastische dagen mogen beleven samen waarin we als gezin weer even hebben kunnen opladen en de zorgen even opzij hebben kunnen zetten. ‘Ome’ Harrie en de Knoevel, ontzettend bedankt! Jullie zijn toppers!

Dikke knoevel van,
Robert, Shirley, Ryan en Finn

 

Seyhan in de Efteling.
mooie herinneringen.