Bas en Ben in hun nopjes,

Bas en Ben in hun nopjes,

Al geruime tijd was er contact met Harrie om onze mannen eens lekker te laten knoevelen. Afgelopen dinsdag 14-07-2020 was de datum die wij moesten reserveren. We besloten Ben en Bas niets te melden en dat hielden we vol (op een bijna verspreking de dag ervoor na) totdat Ron en Claudia voor de deur stonden. Ben en Bas snapten er niets van en waren stil van verbazing.
Onwetend wat het programma ons zou brengen kregen we het eerste adres; Da Roberto in Maastricht. Daar aangekomen werden we zeer hartelijk ontvangen en mochten we aan tafel voor een hapje en een drankje. Ben en Bas mochten helpen met het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van de drankjes. Daarna gingen ze de keuken in om 4 heerlijke pizza’s voor ons allemaal te maken. Ze waren heerlijk en de buiken zaten goed vol. Met een diploma en de restjes op zak kregen we het 2e adres. We besloten dit te volgen zonder uit te zoeken wat er lag op dit adres; zo zou de verrassing nog groter zijn. 15 minuten later kwamen we aan bij Visser chocolade. Ook hier werden we hartelijk ontvangen en mochten we ons omkleden om mee de fabriek in gaan. We kregen uitleg over de werkwijzen, machines en chocolade. Er volgde nog een rondleiding met hier en daar een lekkere hap uit het assortiment; heerlijk. Maar natuurlijk was het versieren van de Knoevel beertjes met allerlei lekkers een hoogtepunt. Ook een laarsje maken van chocolade om deze te vullen was erg leuk. En bovenop dit alles mochten we het ook nog mee naar huis nemen. Vooral Ben genoot erg van deze chocosessie. Met wederom een gevulde buik kregen we het 3e adres. We kwamen aan bij Race Art waar we, je raad het wellicht al, wederom hartelijk werden ontvangen. We kregen uitleg en een rondleiding in de verzameling oude en nieuwe race auto’s en een aantal motoren. Wat een voertuigen staan daar bij elkaar en wat een verhalen horen erbij. Vooral Bas ontpopte zich tot een ware auto fanaat en kon er geen genoeg van krijgen. Hij wilde en mocht in diverse auto’s zitten en wist ook te vertellen over zijn eigen verzameling auto’s in GTA5. We namen afscheid en kregen het laatste adres; de Gouden Lepel in Geleen. Daar eenmaal aangekomen (ook hartelijk ontvangen hoor 😉) werden we naar onze tafel gebracht en kregen we uitleg over het COVID-19 proof bestel systeem. Voor de computerfanaten in ons gezin een beleving op zich. We hebben hier heerlijk nagetafeld en de dag nog eens rustig doorgenomen. Voldaan namen we afscheid van Ron en Claudia en vertrokken naar huis.
We willen de Knoevel en met name Harrie, Ron en Claudia hartelijk bedanken voor deze fantastische dag vol leuke dingen en lekker eten. We voelden ons heerlijk geknoeveld.

 

Raf in zijn element.
Storm, Marielle en Jack hebben genoten