Senn in de efteling

Senn in de efteling

Op zaterdag 23 mei vertrokken we vroeg in de ochtend richting Kaatsheuvel. Senn had van Stichting de Knoevel 2 dagen Efteling met een overnachting kado gekregen. Vol spanning kwam Senn aan in het Loonse Land. Nadat we alle spullen in de kinderwagen gelegd hadden vertrokken we richting de Efteling. Wat was het spannend… want hoe zou alles nu uitzien in deze Corona tijd? Gelukkig stond alles goed aangegeven en was alles goed geregeld in het park.
Als eerste wou Senn graag in zijn favoriete achtbaan; De Vliegende Hollander. Daarna in Joris en de Draak.
Daarna samen met zijn broertjes in de Droomvlucht, want dit vond zijn zusje altijd zo leuk zei hij tegen zijn broertjes.
Ook de Carnaval wilde Senn graag in.
Na nog een ritje Vliegende Hollander en een frietje in de buik zijn we tegen de avond naar het huisje in het Loonse Land gegaan. Na heerlijk gespeeld te hebben in en om het huisje en op de kinderboerderij was het tijd om te gaan slapen bovenin het stapelbed!
Zondag stond nog een dagje Efteling op de planning. Na een goed ontbijtje in het restaurant zijn we richting te gewandeld. Als eerste weer een ritje Vliegende Hollander, daarna Joris en de draak.. en nog een keer in de Droomvlucht, dat stond op Senn zijn lijstje!

Senn heeft een geweldig mooi weekend gehad. Door de Corona maatregelen…een stuk minder prikkels!

De Knoevel, bedankt voor dit mooie weekend!

Liefs,
SennSenn

Genoten in de efteling.
Liam