Jony en Jana.

Jony en Jana.

Afgelopen week hebben wij een heerlijke week cadeau gekregen van Stichting de Knoevel. We mochten naar Europarcs in Susteren om even bij te komen. Bijna ging het niet door, door een operatie van ons hartekindje, maar wat zijn we blij dat ze snel opknapte en we toch konden gaan. Een heerlijk huisje, Kanjerkasteel. Groot, gezellig, veel speelgoed, speeltuintje in de tuin, geweldig voor ons oudste dochtertje van 3,5. Na altijd te houden van drukte om ons heen, is dat na de geboorte van onze kleinste wel veranderd. En wat was deze rust welkom, na een ongelofelijk hectisch en bang jaar. Ontzettend dankbaar dat wij dit van de Knoevel kregen. Voor ons met geen woorden te beschrijven dat mensen zich zo inzetten voor anderen. BEDANKT! Benny, Joanna, Jony en Jana

 

Rayan's knoeveldag 9 maart.
knoieveldag dean bovens.