keana in de achtbanen.

keana in de achtbanen.

Knoeveldag 22 augustus

Op 22 augustus ging mijn dochter Keana en ik mee op verrassingsdag met stichting knoevel.Omdat dit een verrassingsdag was hadden we haar niks verteld.Keana is een 16 jarig meisje met een vorm van autisme en motoriekstoring waardoor ze ook moeilijk praat.Toen de dames aan de deur stonden voor ons op te halen wist ze eerst niet wat er ging gebeuren.Toen werd haar verteld dat we speciaal voor haar een leuke dag hadden geregeld.Zij was de baas hadden we gezegd ( en dat hebben we geweten ook want we hebben het vaak moeten horen 😂).Als eerste moet je natuurlijk goed ontbijten zeker als het een drukke dag gaat worden.we zijn toen gaan ontbijten bij Van der Valk hotels.Ze vond het heerlijk om lekker aan het ontbijtbuffet alles te pakken wat ze lekker vond en dat heeft ze gedaan ook worstjes,champions en natuurlijk koffie.Ook papa heeft heerlijk gegeten.Toen onze buikjes vol zaten gingen we op weg naar de verrassingsbestemming.Na een uur rijden werd het duidelijk waar we naartoe gingen,de Efteling.Een grote lach kwam op haar gezicht en ze zei (schreeuwde)meteen,ik wil in alle achtbanen.Bij de kassa was het niet druk maar door het mooie weer binnen wel.We hebben toen afgesproken om alleen alle achtbanen te doen en dat hebben we gered.Ze vond ze erg leuk en spannend behalve.de vliegende Hollander want die begint in het donker met onweer en onweer vindt ze niet leuk.Tussendoor ook heerlijk verwend met lekker eten en drinken.Na een geslaagde dag in de Efteling was het tijd om naar huis te gaan maar niet voordat we nog gegeten hebben lekker bij de mc Donalds.Na lekker gegeten te hebben, gingen we richting huis en zoals bij alle kinderen die een drukke plezierige dag hebben gehad vielen de oogje dicht in de bus.Dagen erna hebben we nog moeten horen hoe geweldig deze dag was.
BEDANKT VOOR EEN GEWELDIGE DAG

groetjes Keana en Jeffrey de Groot

knoeveldag van Xavi
Familie hofman in de efteling.