Familie hofman in de efteling.

Familie hofman in de efteling.

Verslag van ons bezoek aan de efteling, mogelijk gemaakt door stichting de Knoevel.

Dag1:
Vandaag begint ons spannende weekendje Efteling wat hebben we hier naar toe geleefd en zijn we blij dat het eindelijk zover is.

Al vroeg op pad richting ons hotel, zijn ze op de achterbank druk aan het overleggen wat we allemaal gaan doen de komende dagen.
Om 13:00 uur komen we aan bij ons hotel, snel parkeren we de auto en laden onze bolderkar in om richting de Efteling te gaan.
Eenmaal binnen begint het te regenen maar dat mag onze pret niet drukken en beginnen we aan ons rondje door het park.
De regen kon ons niet stoppen we zijn in attracties geweest hebben iets gegeten en rond 18:00 zijn we terug richting het hotel gelopen waar we naar onze hotelkamer konden gaan.
Snel even wassen omkleden alles uitpakken en weer terug richting de Efteling om te gaan avondeten , bij aankomt was net de watershow bezig en hebben we onze ogen uitgekeken.
Na een heerlijke maaltijd zijn we langzaam terug richting ons hotel gegaan, iedereen ging moe en voldaan naar bedje.

Dag 2.
Al vroeg stonden we weer klaar om richting het ontbijt te gaan, voor Abby begon de start van de dag iets moeizamer maar gelukkig herstelde dat gedurende de dag.
Ons rondje sprookjesbos werd vervolgd door een ritje in de carnaval met daarna nog veel meer ritjes haha, en talloze ritjes in de droomvlucht de favoriet van Abby.
Quentin was heel stoer en koos voor de achtbanen. Vandaag hebben we veel zon gehad en geen regen , we konden op ons gemak wandelen even rusten voor Abby en weer verder. Rond 18:15 zijn we terug richting hotel gegaan om ons klaar te maken voor het avondeten wat we deed keer in het hotel hadden. Kindjes gegeten en lekker gespeeld en we hebben de avond afgesloten met een beetje Efteling tv op de hotelkamer.

Dag3:
Vandaag zijn we extra vroeg opgestaan alle koffers weer ingepakt en klaar om naar de auto te brengen. Eerst weer heerlijk ontbijten en nadat we de auto hebben ingeladen vertrekken we richting de Efteling.
Aangezien we eerder het park in mochten konden we rustig even rondlopen en met pardoes op de foto. We hebben de favoriete attracties nogmaals bezocht . En rond 15 uur begon het wederom te regenen. Langzaam merkte we dat deze drie intensieve dagen ook bij de kindjes hun tol begonnen te eisen en besloten we langzaam richting de uitgang te gaan. Na onze auto rit naar huis kwamen ze helemaal hyper thuis en opa en oma kregen gelijk foto’s en filmpjes te zien.
Eenmaal gedoucht gingen ze moe en voldaan naar bed, wat ontzettend mooi om die blije gezichtjes te zien en allemaal hun eigen beleving bij dit weekend. Ze hebben het non stop over hun avontuur en we zijn als gezin enorm dankbaar dat we dit hebben mogen doen. Even tijd als gezin samen🥰🥰🥰

Dikke knoevel van Quentin,Abby,Cassius, Ilja en samantha ( fam Hofman)

 

keana in de achtbanen.
sem in zijn nopjes