Feestje Nigel 18.

Feestje Nigel 18.

Na alweer een ziekenhuis opname vond mam t wel eens tijd voor een speciale dag voor Nigel! Formulieren ingevuld en toen kwamen Judith en Chantal een avondje brainstormen bij ons thuis…
Nigel werd 5 september 18 en afgelopen juli was hij ook nog geslaagd voor z’n KB diploma op het adelante college. Tijd voor een feestje!! Op 7 september heeft t feest plaats gevonden. Judith en Chantal lieten weten dat ze zouden zorgen dat de kids zich niet gingen vervelen, oh wat was t spannend…. Nigel was wel erg nieuwsgierig wat daar nu mee bedoelt werd….dan duurt t erg lang voordat t 7 september is.
Eindelijk is t dan zover , om 18 uur werd Nigel opgehaald door een vriend met een erg mooie Toyota Celica en dan op naar café zaal de reünie in Geleen…..
Eindelijk mag Nigel gaan kijken wat er geregeld is…spannend…..maar wauw wat is dat sjiek!! Een airhockey tafel, een flipperkast en een basketbal spel staan er klaar!! Dat zijn toch wel erg leuke spellen,snel even proberen samen met mam voordat t bezoek er is.
De hele avond hebben de kids zich geamuseerd en natuurlijk kunnen de volwassenen t niet laten om ook even gebruik te maken van de toestellen…
Als klap op de vuurpijl komt Judith nog chips en popcorn brengen en een cadeautje heeft ze ook nog bij zich!!
Al met al een super geslaagd feestje met hulp van de knoevelstichting!!

Iedereen bedankt die er voor gezorgd heeft dat Nigel een super verjaardags/geslaagd feestje heeft gehad!!

Groetjes renate en nigel

onze knoeveldag
Knoeveldag rylana henssen.