Mariam

Mariam

Hallo allemaal. Ik ben Mariam
Ben een weekend met mijn ouders broertjes en zusje naar de Efteling geweest was heel leuk & zeker gezellig!

Vrijdag 28 juni 2019
We zijn rond 10:00 aangekomen in Kaatsheuvel bij de Efteling, Zijn in een paar attracties geweest. Vanmiddag konden we inchecken in het Efteling loonsche land hotel. Lekker avond gegeten. Nog in de avond gewandeld langs het hotel heel mooi.. Dan optijd gaan slapen want morgen is weer een lange dag.

Zaterdag 29 juni 2019
Om 06:30 ging de wekker. Omgekleed en klaargemaakt voor dag 2 Efteling. 07:30 gaan ontbijten in hotel restaurant. Heerlijk! Terug naar hotelkamer koffers ingepakt spullen in de auto, uitchecken. 10:00 hebben we de rest van de attracties gedaan en gewandeld door de sprookjesbos.
We hadden een gezellige zonnige weekend!

Knoeveldag rylana henssen.
Dean in de efteling.