de knoevel van Liz

de knoevel van Liz

Op 8 juni was het zover. Lizz had namens Stichting de Knoevel een weekendje weg met het gezin naar de Efteling gekregen. Senn, haar grote broer was al heeeel vroeg op, want dit was natuurlijk hartstikke leuk en spannend.

Bij aankomst, zijn we het park ingelopen en naar het Marerijk gegaan. We hebben op ons gemak genoten van de nostalgische kermis en de Laven.

Daarna zijn we naar de Droomvlucht gegaan, Senn wou hier nog graag een keertje in met zijn zusje nu het nog kan. En wat heeft Lizz ervan genoten; de lichtjes, de wind, de geluiden/ muziek en heerlijk tegen papa aanzitten. De Droomvlucht was een groot succes.

Daarna zijn we het park verder gaan bezoeken. Wat is het heerlijk om dit op je gemak in 3 dagen tijd te mogen doen.

De carnaval met Jokie en Jet & Joris en de Draak waren grote favoriet van Senn.

Lizz heeft buiten de droomvlucht ook enorm genoten van de vijver projector met koi karpers bij de pandadroom. Ook de indische waterlelies vond ze prachtig, ze maakte volop geluid tijdens de show. Ook het wandelen door het sprookjesbos was erg fijn!

We mochten blijven slapen in het hotel van de Efteling. Wat was dit leuk, slapen in een groot bed! En iedere avond een verhaaltje van Klaas Vaak.
En s’ochtends waren er sprookjesfiguren waarmee je op de foto mocht!

We hebben allemaal heel erg genoten van een onbezorgd weekendje weg!

Heel bedankt! Stichting de Knoevel!

 

Familie Voncken geknoeveld.
knoeveldag voor Zyan