knoeveldag voor Zyan

knoeveldag voor Zyan

5 april 8.30 was het zo ver..
De grote knoeveldag voor Zyan.

Al dagen van te voren vroegen Imari en ik aan mama wat gaan we doen?
Maar ook mama en papa wisten helemaal niks. Het was een echte verrassing dus.

Harrie en Ron kwamen ons ophalen en we vertrokken richting Maastricht. Daar stond bij van der valk een heerlijk ontbijt buffet klaar met lekkere pannenkoeken, broodjes en ballonnen aan onze tafel.
Ik zat rustig te eten toen er opeens een agente aan onze tafel kwam. Ze nam ons mee naar haar auto. WoW ik mocht voren in zitten en kreeg samen met mijn zus uitleg over alles in de auto. De agente bracht ons naar de Maas, waar de echte politie boot op ons stond te wachten.
We kropen achter het stuur en vertrokken samen met een agent en papa en mama voor een toertje over de Maas, dat was super tof en het ging kei hard. Papa en mama die voorin zaten moesten zich goed vasthouden.
Na dit rondje varen, kregen wij nog een rondleiding op het politiebureau. We hebben op de motor en scooter gezeten. We hebben ook gezien waar de boeven verblijven als ze opgepakt zijn en verhoord moeten worden. Wij hebben zelf ook even in de cel gezeten, hier blijf ik in het vervolg liever uit……

Het houdt maar niet op met verassingen, want na de politie is de brandweer aan de beurt. Hier krijgen we een rondleiding door de kazerne en uitleg over de auto. We voelen ons zelfs even een echte brandweer man en vrouw als we het brandweerpak aanhebben. Laat die brand maar komen, wij waren we klaar voor. Maar gelukkig was alles rustig en was de sirene in de auto alleen aan om even het gevoel te ervaren.

Moe van deze te gekke ochtend stappen we in de auto op weg naar geen idee…
in de auto vallen mijn zus en ik in slaap. Een uur later worden we wakker en zijn we bij een restaurant. Hier hebben we lekkere pannenkoeken gegeten die we zelf mochten versieren.

Telkens denken we dat dit het laatste was, want hoeveel leuke en lekkere dingen kan iemand nog krijgen…..
maar het is nog niet klaar…

We arriveren namelijk bij Toverland. We kunnen onze ogen niet geloven.
We gaan samen op de bobslee baan, het schip, de achtbaan, schommel carroussel, en de wildwaterbaan. En ja hoor jullie raden het al, Imari, papa, mama en ik waren klets maar dan ook klets nat.
Gelukkig konden we ons even drogen in de droger.
Harrie en Ron gaven ons de foto’s die in de attracties worden gemaakt, die waren lache! In het winkeltje mochten we een cadeautje uitzoeken, ik wist al snel wat ik wilde hebben. Een boterhammentrommel van de troy. Imari kocht een heuse bezemsteel, waarmee ze net als Harry Potter door de lucht kan vliegen.
Na deze te gekke en gezellige middag in toverland gingen wij weer op weg naar het zuiden.

Als afsluiter zijn we lekker gaan eten in Maastricht bij les grand buffets. Hier hadden ze voor iedereen wel iets lekkers. Frietjes, poffertjes, pizza en heel veel toetjes. Dat was lekker smullen.

Daarna was de dag dan toch echt ten einde, het was inmiddels ook al 20.30 Savonds en we waren al 12 uur op pad.

Moe en voldaan zijn wij lekker gaan slapen, dromend over deze te gekke en onvergetelijke dag!

Wij willen Iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt super erg bedanken, het was een sjieke dag.
Het was erg gezellig om met Harrie en Ron op pad te zijn. Wij zijn niks te kort gekomen en konden het niet geloven al. De ene verrassing na de andere.
We hebben veel gelachen en plezier gehad. Het was echt een dag waarop we geknoeveld zijn dubbel en dik!!!

1000x Thanks!!!!
Knoevel van Zyan
Imari, Joyce en Jean Prange

de knoevel van Liz
knoeveldag van elin.