Dagje Efteling op 11 september 2017

Dagje Efteling op 11 september 2017

Op maandag half 9 werden we opgehaald met een busje door 3 hele lieve mensen (Harrie, Judith & Ron).
We kregen ontbijt in het busje, belegde broodjes met drinken, en voor Juanisha & Mason zelfs zakje chips en snoep, als ze de broodjes op hadden gegeten.
Onderweg vroeg Juanisha en Mason vaak waar we heen gingen, maar het was nog een verassing, totdat we er bijna waren, toen kregen ze te horen waar we heen gingen, ze waren helemaal blij en enthousiast. Ze waren er nog nooit geweest en kenden het alleen van de tv.
Eenmaal daar aangekomen, begonnen we bij het sprookjes bos. Ze vonden het leuk, roodkapje tot en met doornroosje zagen we, erna gingen we hapje eten en wat drinken, en toen weer door het park lopen, op de carrousel en droomvlucht, de droomvlucht vond Juanisha het mooiste van alles samen met de achtbaan die 2x over de kop ging achterelkaar. En Mason had met een spel mooie knuffels gewonnen, waar hij heel blij mee was en eentje aan zijn zus Juanisha had gegeven.
Nadat we in veel attracties waren geweest, kwam het einde in zicht, maar voordat we weer het busje in stapten mochten ze allebei nog een hele mooie knuffel uitzoeken, wat echt super lief was.
Erna reden we weer terug, en ze vielen allebei als een roos in slaap. En voordat we weer in Vaals waren, werden ze weer wakker. We stopten voor een Italiaans restaurant, waar we gingen eten. Wat voor Juanisha goed uitkwam, want ze houdt van pizza’s en spaghetti. Nadat we binnen in het restaurant waren, zag ik tot me verbazing mijn beste vriendin en mijn ouders zitten, waarvan ik dacht “huh wat doen hun samen hier” en toen kregen we te horen dat het een verassing was, super mooi gebaar! Erna gingen we met zijn alle eten en bijkletsen wat heel gezellig was. Wat hebben we een leuke mooie dag gehad met een mooie afsluiting. Super team zijn jullie Harrie Judith & Ron!

Groetjes van Stella, Juanisha & Mason

IMG_1743IMG_1742IMG_1741IMG_1763IMG_1755

 

floor in de efteling
Knoevele in de Efteling.