Knoeveldag van Danilo

Knoeveldag van Danilo

 

1 mei 8.30 werden we met een busje opgehaald. We reden naar hotel de valk. Daar werden we verast met een heerlijk ontbijt. En wat vond danilo het leuk dat roswitha er was ! Na een heerlijk ontbijt ging de dag verder met verassingen. Danilo zn droom kwam uit en hij mocht bij de brandweer op bezoek. Hij heeft alles kunnen zien en mogen doen waar hij van droomde. Brand blussen en rondje rijden met de sirenes aan. Hij straalde de hele rit. Naar de volgende verassing toverland. Tussendoor effe gestopt bij de mc. Eenmaal bij toverland heeft hij samen met iedereen een geweldige dag gehad. Als afsluiter van de dag zijn we heerlijk gaan eten bij Les Grands Buffets in de stad. Toen we aankwamen wachtte ons nog een verrassing. Daar zat overgroot oma. In 1 woord een geweldige dag. We hebben super genoten. Harry en Chantal bedankt bedankt voor deze dag ! Groetjes van Danilo, Tamara en Kyaro.

IMG_1828 IMG_1838 IMG_1915 IMG_1917 IMG_1965 IMG_1993 IMG_2005 IMG_2059 IMG_2073 IMG_2089 IMG_2101 IMG_2112

Knoeveldag van Chiara en Amy,
Knoeveldag van Deacon!!!😍😍