Knoevelweekend van Jamie

Knoevelweekend van Jamie

Sinds twee jaar mogen wij ons al tot de “knoevelfamilie” rekenen. Ik blijf me maar altijd verontschuldigen dat Jamie alleen “maar” astma heeft en de ongelukkigste van de klas is 😉. Maar laatst mocht hij zijn 47ste bezoekje aan de ehbo aantikken. Voor een kind maakt dit toch behoorlijk wat indruk.
Ik was dan ook blij verrast toen ons van de Knoevel uit een weekendje Brussel werd aangeboden. Stichting de knoevel heeft dit reisje gewonnen bij een prijsvraag van Enterprise rent a car. Wauwww. Afgelopen weekend was het zover. Vrijdag om 15.00 uur ging ik Jamie van school halen om richting onze zuiderburen te vertrekken. Muziekje aan in de auto ennnnn de sneeuwvlokjes kwamen omlaag gedwarreld. Jamie vond het geweldig. Wat een gezelligheid!!! Aangekomen in ons hotel in Brussel voelde Jamie zich helemaal speciaal (en mama ook)…. wat een luxe 😍. Na een kleine wandeling en een etentje zijn we heerlijk gaan dromen in het mega grote bed.
Zaterdagochtend hebben we lekker mogen genieten van een uitgebreid ontbijt voordat we in het natte en gure weer op zoek gingen naar de enige echte “manneke pis”. Natuurlijk hebben we ook andere toeristische trekpleisters en gezellige winkels bezocht en de hapjes en drankjes hebben ons die dag prima welgevallen. Wat een heerlijke stad, Brussel. Gebroken lagen we de tweede nacht in het riante bed.
Zondagochtend hebben we een uurtje langer geslapen. Wat een genot. Na het luxe ontbijt hebben we onze spullen erg genoeg weer moeten inpakken en zijn we richting het Atomiun gegaan, wat een prachtig kunstwerk. En het mooiste zwemparadijs van België ligt in Brussel. En als achtbaan- en glijbaanfanaat moest Jamie dus gewoen een bezoekje aan het Océade brengen. Met dat vermoeiende bezoekje kwam ook een einde aan ons weekendje Brussel.
Wij hebben genoten van dit uitstapje. Even aan de dagelijkse sleur ontsnappen is toch altijd een genot.
Stichting de Knoevel…… merci.
Jamie en Esther.

20170212_130929 kopie20170211_193943 kopie20170211_140104 kopie20170211_135927 kopie

 

Knoevelweekend Meg.
knoeveldag van Laura.