Intocht van de Kerstman

Intocht van de Kerstman

Op woensdag 7 december 2016 mochten de Knoevelkes en hun ouders met de stoomtrein vanuit Simpelveld mee om de Kerstman naar Maastricht te brengen! Allereerst werd iedereen in Simpelveld verwend met lekkere wafels en warme chocomel, waarna we met z’n allen in de authentieke stoomtrein mochten gaan zitten. De trein was helemaal versierd en iedereen kon kennismaken met de Kerstman en zijn elfjes. Zodra we allemaal in Maastricht waren aangekomen, mochten we in de stoet van de Kerstman in de zonnetreintjes mee naar het Vrijthof. Daar werden we midden op Magisch Maastricht onthaald en kregen we cadeautjes van Stichting Winter Events! Ook mochten we nog op de foto met allerlei personages van de Efteling én het huis van de Kerstman bezoeken. Kortom; het was een hele mooie, gezellige en bijzondere dag!

Meer foto’s van de intocht van de Kerstman zijn te vinden op onze Facebookpagina.

15327471_1143923429048090_4421493845087554486_n

heel fijn nieuws.
Knoevelen met Sinterklaas