Jayden geknoeveld.

Jayden geknoeveld.

Bianca had ons opgegeven voor een knoeveldag 😊
We waren erg verrast toen Harrie en Yvo hier aan de deur stonden, en Jayden 2 nachten efteling aanboden…Jayden wist op dat moment niet hoe hij erop moest reageren.. 2 “vreemde” drukke mannen die hem 2 nachten efteling aanboden…
Maar ze waren de deur nog niet uit en hij kwam met zijn ipad aangelopen om te gaan boeken, als het aan hem lag waren we meteen vertrokken.

Jayden was al weken in spanning, want de dagen Efteling zaten eraan te komen.. Eindelijk brak de dag aan, om 8.30 vertrokken we naar de efteling waar we 2 nachten zouden verblijven in een bosrijk landhuis.
Eenmaal aangekomen bij de efteling wilde Jayden natuurlijk meteen naar de baron 1898 want daar was hij nog nooit in geweest.
Na alle achtbanen gehad te hebben, zijn we een hapje gaan eten, om daarna de minder drukte attracties te bezoeken, carnaval festival en de droomvlucht mochten niet ontbreken, de middag was omgevlogen, nu op weg naar ons landhuys, en wat was het mooi!
Er stond zelfs champagne en kinderchampagne klaar 😁
Jayden wou meteen in de sauna, en daarna natuurlijk in het bubbelbad met een glaasje chamagne.
Om 21 uur is hij als een blok in slaap gevallen moe en voldaan.

Jayden was al vroeg wakker, na een heerlijk ontbijtje gehad te hebben kon het hem niet snel genoeg gaan om naar de efteling te gaan, en natuurlijk begon de dag weer met baron 1898 en daarna weer alle attracties in ruigrijk, de dag vloog om.
Tegen de avond zijn we heerlijk gaan Grieken. Eenmaal in ons huisje aangekomen nog even in de sauna en lekker gebubbeld te hebben, viel jayden vrijwel meteen in slaap.

We hadden voor de volgende ochtend ontbijtjes besteld…
Daardoor was Jayden al vroeg uit de veren om 5.30 was meneer al wakker om te kijken als de ontbijtjes al aan de deur hingen, hij was bang dat iemand onze broodjes zou stelen haha 😂
Na een heerlijk ontbijt gehad te hebben, zaten onze dagen bosrijk er bijna op, maar nog een hele dag efteling te gaan.
De dag begon uiteraard weer bij de baron de vliegende Hollander, joris en de draak, vogelrok werden allemaal nog een keertje bezocht maar ook de piranja mocht deze dag niet ontbreken en geloof me we zijn niet droog gebleven wat Jayden natuurlijk geweldig vond.
Tegen de avond zat het er dan helaas voor ons op.
We waren de efteling net uit toen Jayden als een blok in slaap viel, het was in 1 woord geweldig, en we willen de knoevel dan ook heel erg bedanken voor deze mooie onvergetelijke dagen! Jayden maar ook zeker wij hebben super genoten van deze 3 mooie zonnige relaxte dagen !

Isis in de efteling.
knoeveldag van eowyn.