Knoeveldag van Indy.

Knoeveldag van Indy.

Vandaag was voor ons de dag, dat we intens mochten genieten met ons vieren! De zon scheen al dat was een heerlijk gevoel, en het zou de hele dag stralend weer worden dus aan het weer lag het niet. We moesten er voor zorgen dat we om 08.30 uur klaar waren meer wisten we niet. En dat was natuurlijk lastig niet alleen voor Indy kan ik zeggen. En om 8.30 uur ging de deurbel, daar stonden Harrie en Henny met de bus, ze vroegen “zijn jullie er klaar voor” jazeker waren we er klaar voor…..en daar gingen we op pad…Harrie reed en Henny was de TomTom haha….We waren aan het gokken wat het zou gaan worden maar konden er helaas niets van maken. De bus werd geparkeerd bij van der Valk daar mochten we heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt….hmmmm dat was heerlijk, iedereen smikkelde van al het lekkers. Nog even bij de vissen in de vijver gaan kijken buiten en toen weer verder naar onze volgende verrassing…..Indy genoot intens maar was ook erg gespannen van al die verrassingen van de ene zit naar de andere zit in de bus dan weer naast mamma en dan weer bij pappa haha….uiteindelijk kwamen uit bij Visser chocolade in Schimmert voor een workshop, dit vond vooral mamma en Dylano vonden het erg leuk en lekker voor te doen….Indy vond het op het laatst minder interessant maar ja het vereist ook opperste concentratie! En we mochten ook nog alles mee naar huis nemen bonbons, harten, vlinders enz 2 zakken met heerlijke chocolade maar ja wat doe je met 30 graden buiten dat is geen weer voor chocolade in de bus te laten staan. Dus dat maar even bij Oma afgezet deze zou het voor ons bewaren. Onze weg werd vervolgd naar de grote M echt voor Indy die vind dit geweldig…..natuurlijk een happy meal en voor de rest een menuutje! Waar gaan we nu naar toe vraagt Indy…….Op naar de volgende verrassing. GAIA ZOO als allereerste moesten we naar het verblijf van de giraffen, daar stond al iemand op ons te wachten. We mochten de giraffen voeren. Geweldig van een ervaring….Indy wilde ze natuurlijk heel graag aaien maar dat vonden de giraffen niet zo leuk..maar van zo kort bij zullen we niet meer snel meemaken, na een kleine wandeling zijn we maar op het terras gaan zitten voor iets verkoelends want pfffff het was wel heel erg warm. Daarna naar de dino doom voor wat te gaan spelen, Indy was nog niet moe hoor. Na een paar uur daar vertoefd te hebben mochten Indy en Dylano bij vertrek nog wat uitzoeken in de winkel, Indy was zo klaar alleen Dylano had wat moeite met kiezen. Dit was Harrie schuld haha uiteindelijk toch gelukt. Er was nog een verrassing … hup de bus in en effe bijkomen van alle leuke dingen die we deze dag al gedaan hadden…om uiteindelijk uit te komen op het vrijthof om daar weer lekker te gaan uiteten. Harrie en Henny namen ons mee naar Les Grands Buffets en daar zaten opa’s en oma en beste vrienden al ons op te wachten wat een enorme verrassing! Natuurlijk allemaal heerlijk gegeten en verteld wat we de hele dag gedaan hadden. Toen was het tijd om weer naar huis gebracht te worden….Het was een enorme leuke dag, nergens aan hoeven te denken, genieten van ons vieren en 2 fantastische mannen bij ons die dit niet alleen voor ons maar voor heel veel gezinnen mogelijk maken.
Harrie en Henny wij willen jullie heel erg bedanken (ook de andere vrijwilligers natuurlijk) en stichting de Knoevel voor dit mogelijk te maken we hebben genoten en we hebben een geweldige dag gehad waar we op terug mogen blikken.

Namens Indy, Dylano, Angelo en Germaine BEDANKT en zet jullie goede werk voor jullie verdienen een hele grote Pluim.
IMG_9079

IMG_9169

IMG_9160

IMG_9179

IMG_9111

Lee-Jay naar Moviepark
sushi time !