sushi time !

sushi time !

Vrijdagavond 15 juli werd mijn zoon Ivo samen met ons gezin verrast door de stichting de Knoevel.

Ivo staat op dit moment, vanwege de slechte staat van zijn longen, op de wachtlijst voor een dubbele longtransplantatie. Na deze transplantatie, die hopelijk binnen korte tijd plaats zal vinden, zal hij een lange tijd zijn lievelingseten moeten laten staan. Iedereen die hem maar een beetje kent weet dat dit sushi is. En het liefst die van restaurant Sashimi aan de Helmstraat in Maastricht.
De Stichting de Knoevel was dit ook ten oren gekomen en heeft voor hem een schitterende avond georganiseerd. Opgehaald door een Limousine kwamen we, vergezeld door de eigenaresse van Sashimi, bij het restaurant aan. Hier werden we opgewacht door het voor Ivo bekende personeel. We verbleven de avond in gezelschap van twee gezellige vrijwilligers van de Knoevel. We begonnen met een champagne toost op Ivo. Vervolgt met bekende gerechten, maar ook met gerechten speciaal voor ons gemaakt; deze zijn normaal niet te verkrijgen en waren allemaal in één woord verrukkelijk.
We hebben met zijn allen genoten, ik in het bijzonder van Ivo, die zich alles goed liet smaken. Hij kan normaal veel sushi eten, maar moest nu toch bekennen dat hij zich tonnetjerond voelde.
Bedankt lieve mensen van de Knoevel! Jullie hebben ons in deze moeilijke en spannende tijd een mooie herinnering bezorgd, waar we nog vaak aan zullen terug denken.
Hopelijk kunnen we binnen niet al te lange tijd vieren dat de longtransplantatie en herstel met goed resultaat achter ons ligt.
Ook dank aan diegene die aan deze avond meewerkte ( bruidsauto Thieman, en Mandy eigenaresse van Sashimi die ons in de watten legde).
Chapeau voor jullie allen!

Bianca ( moeder van Ivo)
IMG_8982 kopieIMG_8979 kopieIMG_8968 kopieIMG_8940 kopie

Knoeveldag van Indy.
knoeveldag Lotus
Tags: