knoeveldag Lotus

knoeveldag Lotus

Jaaaaa 5 juli was het zo ver. De wens dag was aangebroken. Om half 9 kwamen ze ons ophalen tjonge dat was al leuk in het busje samen. De deur maakten we open en ja daar werd gefilmd en foto’s gemaakt. Mama moest wel even slikken. De Kids glundere al vol op. In de bus een heerlijke lunch. En wat zijn de vrijwilligers toch aardig. In de bus was het ook al erg leuk. En ook heel benieuwd waar we heen gingen. Jaaaaa we gingen naar phantasia land. De Kids waren er nog nooit geweest. Heel indrukwekkend zagen ze de toren en de achtbaan. En de vraag zijn we nu in China. Lekker nog gegeten gezellig samen . En erg mooie shows gezien. Op de terug weg zouden we ergens gaan eten . Wauw dat ook nog. En dan te zien dat het naar de wok in Kerkrade. Jaaaaa de Kids schreeuwde uit volle borst. Dat vinden ze super daar. Nou na heerlijk te eten en te spelen. Kregen we een verassing van de wok. En niet te geloven nog kaartjes voor het gaia park. Nou nou het kon niet op . We hebben een super mooie dag gehad. En bedankt stichting de knoevel. En bedank voor de vrijwilligers die zijn top.
13669146_1239921692706912_3095654193302363483_n

sushi time !
knoeveldag Izabel