soraya in de efteling.

soraya in de efteling.

Dag lieve mensen van stichting de Knoevel.
Wat hebben we samen als gezin genoten van jullie verassing.
Weer een lach op het mooie gezichtje van ons prinses Soraya zien dat deed ons allemaal goed na een zware tijd. Even alles vergeten en alleen maar genieten dat hebben we gedaan. Jullie zijn top!
Maandag vertrokken richting Efteling daar aan gekomen zijn we lekker gaan eten in het pannenkoekenhuis. Dan rondje park gedaan en daarna naar ons huisje. Lekker vroeg naar bed en dinsdag een heerlijk ontbijt met verse broodjes. Dan naar het park, wat vond Soraya de carrousel leuk samen met haar zusje Miquela. Op woensdag door het sprookjesbos gewandeld en geluisterd naar de mooie sprookjes. Daarna afscheid genomen en onderweg heeft Soraya en Miquela heerlijk geslapen en gedroomd.

Duizendmaal dankjewel xxx.
eftelingd8721

knoeveldag Izabel
ballonvaart de blauwe vogel.