sjiek in de efteling

sjiek in de efteling

IK WIL JULLIE BEDANKEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE HERINNERING.

Ik kreeg een telefoontje van Harrie Alken dat ik was aangemeld door Natasja Druif van der Zijden . Zij vond dat wij als gezin een Knoeveldag verdiende . Harrie vroeg hoe ik het zou vinden om drie dagen met twee overnachtingen naar de Efteling met de kinderen te gaan . Ik was sprakeloos . Ik kon het gewoon niet geloven , dat ons zoiets geweldigs werd aangeboden, en er aan ons werd gedacht.

De reactie van de kinderen was geweldig .
Ze hadden niks in de gaten dat alles al was geregeld en het koffer al ingepakt was. Ze dachten maandagmorgen dat ze gewoon naar school gingen. Vlak voordat ze dachten te moeten vertrekken liet ik ze weten dat ze niet naar school hoefde vandaag en dat we drie dagen naar de Efteling gingen . Ze keken mij aan en zeiden NEE je houdt ons voor de gek. Ik heb een paar keer moeten zeggen dat het echt waar was . Hun reactie was goud waard en ze sprongen alle kanten uit ze waren helemaal door het dolle heen .

En wat hebben we genoten van deze drie dagen . De kinderen zeiden de hele tijd dat ze het niet konden geloven en dat het een droom leek . We hebben het super leuk gehad in het park , ‘ s avonds heerlijk gaan zwemmen en genoten van het huisje.
Het was de mooiste en leukste vakantie die we ooit hebben gehad. En deze mooie herinnering zal ons altijd bij blijven en wij willen jullie ontzettend bedanken voor deze mooie onvergetelijke tijd en ik wil jullie bedanken voor de onuitwisbare herinnering die jullie de kinderen hebben gegeven.

Groetjes van een heel dankbaar gezin . Xxx

ballonvaart de blauwe vogel.
bedankt !!!!!!