Knoeveldagen van Noa en Nika.

Knoeveldagen van Noa en Nika.

Stichting Knoevel van harte bedankt dat jullie ons verblijf in de Efteling hebben mogelijk gemaakt.
Een verslagje van ons:
Dag 1;
Na een ochtend stuiterballen kwamen we aan bij Bosrijk. We hebben snel de auto geparkeerd en gingen natuurlijk gelijk naar de Efteling. Wat hadden Noa en Nika hier naar uitgekeken. Dankzij stichting de Knoevel konden wij dit beleven, echt een herinnering die goud waard is en waarvoor ik ze eeuwig dankbaar zal zijn. Eenmaal in het park kwamen de blije gezichtjes, wat een genot om dat te zien. Van Bobslee tot Carnaval, we hebben echt veel kunnen doen deze dag. Het weer was gelukkig goed gezind en er was bijna niemand in het park. Rond 4 uur ging bij Noa het lampje echt uit, we zijn terug gegaan naar Bosrijk om ons huisje te gaan bewonderen. We waren er stil van…. Wat een gaaf en mooi park is het zeg. In het huisje lag voor iedereen een Klaas Vaak muts en een voorleesboekje van Klaas Vaak. We hadden bij de receptie broodjes voor de volgende 2 ochtenden besteld, dit werd dan voor half 8 aan de deur gehangen (mogelijk gemaakt door de Knoevel). Toen hadden we ook maar gelijk pizza besteld (ook mogelijk gemaakt door de Knoevel). Wat een fijne dag!

Dag 2;
Na een heerlijk nachtje slapen werden we wakker en helaas regende het….. Maar dat mocht onze pret niet drukken. De broodjes hingen in een mooie Klaas Vaak tas aan de deur. Mama was vandaag jarig dus het was feest. De slingers waren opgehangen en de taart stond al bij aankomst in het huisje. We hebben een heerlijk ontbijt gehad en daarna ons klaar gemaakt voor weer een dagje Efteling. De tijd ging zo snel voorbij, niet normaal! Door de regen kregen we het wel een beetje koud, maar tussen de buien door konden we mooi in alle achtbanen. Bij de Baron konden we zelfs wel 3x achter elkaar gaan. Dat is wel het voordeel van het slechtere weer. Tussen de middag hebben we lekker iets warms gegeten en rond 2 uur zijn we terug gegaan naar ons huisje. We hebben de zwembroeken aangetrokken en zijn op Bosrijk lekker gaan zwemmen. Lekker warm en heel leuk zwembad, met stroom versnelling en bubbelbad. Daarna lekker gaan gourmetten in het huisje (mogelijk gemaakt door de Knoevel). En als prachtige afsluiter zijn we gaan luisteren bij Klaas Vaak, dat was echt een bijzondere ervaring……

Dag 3;
Helaas al weer de laatste dag, maar daar gingen we nog even vol van genieten. Weer na de heerlijke broodjes, alle tassen inpakken en de auto vol laden. Het weer was gelukkig weer beter, geen regen meer. De hele dag hebben we alle attracties nog een keer gedaan die op het verlanglijstje stonden. Overal konden we blijven zitten en zo genoten we voluit. Ik hoor nog steeds de schater lachen van Noa en Nika. Na een dagje vol zwieren en zwaaien liepen we rond 3 uur naar het Efteling Theater voor de musical Pinokkio. We hadden er zin in! De musical was echt zo ongelooflijk leuk, we hadden super plaatsen en konden alles heel goed zien, echt heel gaaf en een aanrader voor iedereen. Na de musical liepen we nog terug naar het park, want als afsluiter gingen we naar de watershow kijken. Het was al donker dus dat moest heel bijzonder gaan worden en dat was het ook. Wat een mooie watershow was dat zeg. De perfecte afsluiter van deze 3 dagen Bosrijk en Efteling was het diner bij de Mac.Donalds (mogelijk gemaakt door de Knoevel). noa 4noa 1noa 2

Het was super !
Ook naar de efteling !