Jesse bij Bumba !

Jesse bij Bumba !

Eindelijk was het dan zover…
Zaterdag 12 december mochten we namens stichting de knoevel naar Plopsaland de Panne met overnachting in een hotel aan zee.

Jesse had zich er zoooooo op verheugd. Hij had het alleen nog maar over de “echte” Bumba! Zijn grote favoriet!
We waren al vroeg op pad en Jesse was vrolijk en blij. De autorit van 3 uur vond Jesse geen probleem. Hij kletste ons de oren van het hoofd over de “echte” Bumba.
Bumba zou om 14.00 uur een kort optreden geven. Van tevoren wilde Jesse in vrijwel elke attractie. Niks was hem te gek.
Gelukkig was het niet druk in het park. We konden bijna overal meteen instappen. Dat was natuurlijk heel fijn voor Jesse. Hij heeft in 4 verschillende achtbanen gezeten. Op het einde van de rit riep hij: ” nog een keer achtbaan!!!!” Dat terwijl de achtbaan 2 rondes achter elkaar ging omdat het niet druk was😱
Om 14.00 uur was het eindelijk zover!!! De “echte” Bumba kwam samen met z’n vriendje bumbalu in een sportauto aan gereden. Het gezicht van Jesse hadden jullie moeten zien!!! Een smile van oor tot oor en hij werd er verlegen van..
Bumba deed 2 dansjes en daarna mocht Jesse met Bumba en bumbalu
op de foto.
Hij was helemaal onder de indruk en erg blij.
Daarna door het hele park gelopen en Jesse wees aan waar hij in wilde! Als het maar snel en wild was.
Hij mocht ook nog cadeautjes uitzoeken van stichting de Knoevel. Hij koos voor kabouterplop ( knuffel), een dvd van Bumba en een dvd van kabouter plop.
Gepakt en gezakt gingen we terug naar het hotel en Jesse was helemaal in z’n nopjes van alle mooie indrukken van die dag.
S’avonds zijn we nog lekker gaan uiteten en daarna is Jesse als een blok in slaap gevallen.
De dag erna hebben we samen genoten van een heerlijk ontbijt in het hotel. Als kers op het toetje mochten we nog gaan zwemmen in Plopsaqua.
Wat een prachtig zwembad. Jesse en wij als ouders waren erg onder de indruk van het mooie grote zwembad met glijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad. Jesse was zo vrij als een vis in het water en heeft volop genoten. In de auto terug naar huis heeft hij bijna de hele autorit geslapen met een glimlach op z’n gezicht. Wij als ouders waren er stil van… Wat is het toch mooi om je kind zo te zien genieten en stralen.
Daar krijg jezelf weer heel veel energie van.
Stichting de knoevel, alle medewerkers en sponsors die deze droom voor onze Jesse heeft laten uitkomen, een grote dankjewel❤️
Jullie hebben geen idee wat dit voor onze Jesse heeft betekend. Niet in woorden uit te drukken..
Genieten van al dit moois en de zorgen even parkeren..
Nogmaals bedankt namens Francois, Monique en Jesse …IMG_0774

IMG_0775

IMG_9859

IMG_9899

IMG_9905

Naar de efteling
Sinterklaas aan de Maas