Magnifieke bijdrage Ladies Cricle

Magnifieke bijdrage Ladies Cricle

Ladies Circle Maastricht LC50 heeft ons vandaag heel blij gemaakt! Uit de opbrengst van de kunstveiling ontvangt de Knoevel het magnifieke bedrag van €6.500! Dat is een schitterend resultaat, waarvoor we de dames van harte bedanken; een dikke knoevel voor jullie allemaal!

Op 22 mei heeft Ladies Circle Maastricht een kunstveiling georganiseerd  in de Dominikanenkerk in Maastricht, waarvan een gedeelte van de opbrengst bestemd is voor Stichting de Knoevel. We zijn erg onder de indruk van deze veiling. Een grote opkomst, een heel gezellige sfeer, schitterende kunstwerken (veelal gratis door de kunstenaars gratis beschikbaar gesteld) een prima organisatie, een heel goede pr maar last but not least een opbrengst van ruim 25.000 euro. Complimenten hiervoor! Nadat alles verwerkt is krijgen we van de Ladies Circle nog te horen welk bedrag aan de Knoevel zal worden overgemaakt. Bij voorbaat willen we met name de Ladies Circle en de kunstenaars van harte bedanken ! Chapeau! Met het geld zullen we in staat zijn om weer een aantal Knoeveldagen te organiseren.

Donatie Haringparty Parkstad
Tags: